Tack alla ni som kom och gjorde Norra Stationsdagarna till en fest!

Norra Stationsdagarna blev allt vi hade kunnat önska. Kids Top Floor Run, ansiktsmålningar, after work, food trucks, visningslägenheter är bara några av de aktiviteter som ägt rum. Här är exempel på det fina engagemang vi fått tagit del av från olika aktörer i området under Norra Stationsdagarna 3-5 maj. 

Norra Stationsgatan
 

Kids Top Floor Run, SATS Torsplan

Taggade barn, ballonger och ett fantastiskt väder!  Känns verkligen kul att åter igen kunna se alla glada barn ge allt de har uppe på SATS Torsplans löparbana på taket! 

Norra Stationsgatan

After work på Haga Bottega

Torsdagskvällen fylldes av mycket glädje och skratt på Haga Bottega.  Det bjöds på härliga drinkar, antipasto och skön musik. På lördagen bjöd Haga Bottega även på tilltugg för den som var sugen nere på Norra Stationsgatan. 

Norra Stationsgatan
Norra Stationsgatan
 

Haga Tårtkompani & Bageri erbjöd fantastiska hårflätningar till alla barn som kom förbi på lördagen och kaffe till de kunder som köpte fika. 

Werble-133BC9357D.GIF
Norra Stationsgatan
IMG_4183.JPG
 
 

Visningslägenheter

 

Einar Mattsson hade på torsdagen visning av sitt penthouse och takbar med en perfekt utsikt över Norra Stationsgatan. Det gavs även möjlighet att gå på lägenhetsvisning i Haga Nova med mäklare. 

Norra Stationsgatan
Norra Stationsgatan
 

Veidekkes visningslägenhet var välbesökt och blev en succé. Här fick personer som anmält sig komma och få inrednings tips av Jesper Laursen som driver Scandinavian Homes med över 600 000 följare på Instagram.

Jesper Laursen Inredare Scandinavian Homes

Jesper Laursen Inredare Scandinavian Homes

 


Ikano Bostad hade visningslägenheten öppen för alla och den blev välbesökt. Här arrangerades bland annat en tipspromenad.  Vinnaren fick ett presentkort på IKEA. Dessutom hade de sin monter uppställd på Norra Stationsgatan. 

Norra Stationsgatan
 

Atrium Ljungbergs monter stod öppen för alla som var intresserade under Norra Stationsdagarna.

Camilla Klint marknadsområdeschef Hagastaden på Atrium Ljungberg 

Camilla Klint marknadsområdeschef Hagastaden på Atrium Ljungberg 

 

Stockholms stad och Stockholmshems paviljong var välbesökt under dessa dagar. I montern kunde den som var nyfiken ta del av hur framtidsvisionen ser ut för Norra Stationsgatan och Hagastaden.  

 

First hotel hade AW med rocklegenden Conny Bloom som spelade skivor. Bra käk, dryck, och musik. En lyckad kväll helt enkelt.

IMG_4041.JPG
Conny Bloom, Sångare i Electric boys

Conny Bloom, Sångare i Electric boys

 

Friskis & Svettis hade öppet hus och tipsrunda. Dessutom fanns de tillgängliga i gatumiljön för dem som vill ställa frågor.

Signe Friskis och Svettis 

Signe Friskis och Svettis 

 

Food trucks fanns på plats med mat ifrån olika delar av världen. Många var de som stannade till på gatan och njöt av god mat i solen längs Norra Stationsgatan.

Norra Stationsgatan
Norra Stationsgatan

Fred’s Food Truck erbjöd en meny som inspirerats av det amerikanska köket; Pulled Pork, Philly Cheese Steak Sandwich, Quesadillas etc. Fokus för Fred’s Food Truck ligger på bra råvaror som tillagas med känsla och finess.

Indus Food Truck, den gröna trucken var där med det bästa från Mellanöstern! Kalvkebab, kyckling shawarma, falafel med hummus och grillad halloumi - allt med Indus egen touch och smak!

Indian Street food skapade modern indisk mat inspirerad av matförsäljarna på landets gator. "Våra kunder i Sverige vill ha snabb, prisvärd, vällagad mat som smakar gott. Vi använder aldrig halvfabrikat utan lagar allt från grunden. Min känsla för mat är vad som driver mig. Jag vill ta det indiska köket till en ny nivå", säger Dheeraj Singh som driver Indian Street Food

 

The Park arrangerade AW på fredagen med pingismatcher, man fick testa VR, flyga minidrönare och kolla in The Parks coola 3D-printer. De bjöd på pizza och ett glas bubbel!  Man kunde även under torsdagen och fredagen få känna på hur det är att ”Co-worka”. De erbjöd även gratis arbetsplatser och tillgång till deras konferensrum.

 

Hifi kit

Genuina Hifi-kit, med sin kärlek till det perfekta ljudet, gav bort ett par grymma hörlurar till den som vann deras musik-quiz. Dessutom erbjöds en fast rabatt på hela sortimentet under Norra Stationsdagarna.

 

Alloffice bjöd på korv och fick alla som kom på besök sig att känna som om man tillhörde familjen. De erbjöd dessutom 25% på hela sitt sortiment under Norra Stationsdagarna

vlcsnap-2018-05-08-14h42m58s955 (kopia)-resize-jpg-1920px.jpg
 

Team Olmed som månar om att dina fötter ska må bra erbjöd 10% rabatt på allt i butiken. 

 

Crossfit Nordic erbjöd pröva-på-pass på deras professionella träningscenter och lekplats för vuxna. 

Tack för denna gång och glöm inte att hålla utkik efter nästa aktivitet/aktiviteter. Norra Stationsdagarna återkommer nämligen redan i 11-13 oktober 2018!