Det händer mycket under Norra Stationsdagarna 3-5 maj!

Den 3 - 5 maj är det dags för Norra Stationsdagarna!

Barnaktiviteter, after work, food trucks, visningslägenheter och mycket mer! Här är några av de aktiviteter som du inte får missa.

Norra-Stationsgatan-Programkarta-NS-Dagarna-Maj-2018-onumrerad+forklaring.png
 

After work på Haga Bottega

Varmt välkommen till vårens after work på Haga Bottega, torsdagen den 3 maj. Kom och njut av skön musik, härliga drinkar och antipasto, från kl 17.00. 

OBS: begränsat antal platser, anmälan krävs. 

OSA
 

Kids Top Floor Run, SATS Torsplan

Vad sägs om att springa på en löparbana uppe på ett tak? Anmäl era barn till Kids Top Floor Run. Alla barn mellan 3 och 12 år är välkomna att delta tillsammans med sina föräldrar. Loppet är äger rum lördagen den 5 maj.

Föranmälan krävs för att delta.

 Foto: Mikael Sjoberg
 Foto: Mikael Sjoberg
 
 

Visningslägenheter

Einar Mattsson har visning av sitt  penthouse och takbar i Haga Nova, torsdagen den 3 maj kl 15:00-18:00. Kom och upplev utsikten och sippa på en exotisk drink (alkoholfri) som de bjuder på. 

Lördagen 5 maj kl 11:00-17:00 blir det även lägenhetsvisningar i Haga Nova med mäklare. 

 

 

Veidekkes visningslägenhet kommer att vara öppen både fredagen den 4 maj kl. 15:00-18:00 och lördagen den 5 maj kl. 10-14 för allmän visning.


Ikano Bostad kommer att ha visningslägenheten öppen torsdagen den 3 maj kl 16.30-17.30, Fredagen 4 maj kl 15:00-18:00 och lördagen den 5 maj kl 11.00-17.00.

Fram till 15 maj har Ikano Bostad ett vårerbjudande. Till de som köper bostad erbjuds en inredd balkong på köpet! Dessutom kommer de att arrangera en tipspromenad där man kan vinna ett presentkort på IKEA.

 

The Park

Det blir AW på The Park, fredagen den 4 maj kl. 17.00. Utmana deras Community Manager i en pinigsmatch! Testa VR, flyg minidrönare och kolla in The Parks coola 3D-printer. De bjuder på pizza och ett glas bubbel! Öppet hus och bus på The Park. Man kan även under torsdagen 3 maj och fredagen den 4 maj få känna på hur det är att ”Co-worka”. – Kom in och sätt er, signar ni upp er så bjuder de på två månaders lounge medlemskap!

Stockholm stad

Är du nyfiken på hur framtiden ser ut för området? Stockholm stad och Stockholmshem kommer att ha en monter där du kan ta del av hur framtidsvisionen ser ut för Norra Stationsgatan och Hagastaden 

 20170520 - Norra Stationsgatan.          Foto: Mikael Sjoberg
 

Hifi kit

Genuina Hifi-kit, med sin kärlek till det perfekta ljudet, kommer att ge bort ett par grymma hörlurar till dem som vinner deras musik-quiz. Dessutom erbjuds en fast rabatt på hela sortimentet under fredagen den 4 maj och lördagen den 5 maj.

 

Food trucks

Fred’s Food Truck har en meny som inspirerats av det amerikanska köket; Pulled Pork, Philly Cheese Steak Sandwich, Quesadillas etc. Fokus för Fred’s Food Truck ligger på bra råvaror som tillagas med känsla och finess.

Jeffrey’s Food Truck serverar italienska smörgåsar och rätter som resultat av en blandning av traditionell italienskt mat och latinamerikanska gaturätter – kryddig, smakrik och modernt. Allting serveras färskt och hemlagat, ingenting är fryst eller förkokt.

Indus Food Truck, den gröna trucken med det bästa från Mellanöstern! Kalvkebab, kyckling shawarma, falafel med hummus och grillad halloumi - allt med Indus egen touch och smak!

 20170519 - Norra Stationsgatan.          Foto: Mikael Sjoberg
_MIK3889-resize-jpg-1920px.jpg
 

Haga Tårtkompani & Bageri


På lördagen den 5 maj kl 10:00-15:00 kommer det finnas personal som inte bara bakar tårtor utan även gör inbakade flätar på alla barn som vill! De bjuder även på gratis bryggkaffe när man fikar hos dem under hela lördagen. De kommer även att sälja en speciell bakelse just för denna dag.

Crossfit Nordic

Är träning viktigt för dig? Men träning på egen hand skjuts det lätt på? 
Crossfit Nordic är då kanske drömstället för dig med några av landets bästa tränare.
Riktig träning och riktiga resultat genom roliga pass i små grupper där du får lära dig saker du aldrig trodde du skulle klara. 
Kom och testa ett pass på deras professionella träningscenter och lekplats för vuxna. 

De har ett pass på torsdagen den 3 maj kl. 15:30-16:45.
och ett pass på fredagen den 4 maj kl. 14:00-15:15