Inbjudan till Norra Stationsdagen – lördag den 13 oktober 2018

Bästa hyresgäst,

vi vill bjuda in dig som är en del av området Norra Stationsgatan och Hagastaden till Norra Stationsdagen lördagen den 13 oktober 2018.


Vi sätter området på kartan

Genom att återkommande genomföra aktiviteter vill vi fortsätta att uppmärksamma och sätta området på kartan. Syftet med dagen är att väcka intresse och attrahera boende, besökare och företag till Norra Stationsgatan – som kommer att bli hjärtat i Hagastaden.


Copy of Copy of Norra Stationsgatan


Både för boende och besökare

Målgruppsmässigt kommer vi att nå ut till de boende som nu börjat flytta in i Hagastaden, stockholmare och besökare från andra delar av landet.

Vi vill tillsammans med er fylla dagarna med aktiviteter i området. Vi fastighetsägare kommer att lyfta fram de aktiviteter som initieras av våra hyresgäster i området. 
— Byggherresamverkan


Barn och familjer i fokus

Familjefokus med barn och familjeaktiviteter i området där tältlängan på Norra Stationsgatan blir navet, lägenhetsvisningar, aktiviteter i butiker och restauranger.


Hemsida och mer information

På norrastationsgatan.se har vi skapat en egen sida för Norra Stationsdagen. Här kan vi informera och inspirera kring våra aktiviteter. För några av aktiviteterna hanterar vi anmälningar, som exempelvis Kids Top Floor Run – men också för branschseminarium och afterwork som inleds redan på torsdagen den 11 oktober.


Läs mer och länka gärna in till hemsidan:


Aktivitet på sociala media

Vi kommer löpande att posta på sociala media om Norra Stationsdagen inför lördag den 13 oktober. Vi har också ett Facebook-event för Norra Stationsdagen som du kan OSA till. Like:a, kommentera och dela gärna våra posts i sociala media vartefter de publiceras.

 
Barnen är de stora vinnarna på Kids Top Floor Run hos SATS Torsplan.

Barnen är de stora vinnarna på Kids Top Floor Run hos SATS Torsplan.

 

Följ @norrastationsgatan

Visst följer du och din organisation Norra Stationsgatan på Facebook, LinkedIn och Instagram?


Marknadsföringskit för sociala media

För att underlätta spridning av information och inspiration kring Norra Stationsdagen har vi satt samman ett marknadsföringskit för sociala media, som du gärna får ladda ner och använda i era kanaler. Saknar ni ett format eller en anpassning – hör av dig till oss direkt så hjälps vi åt.


Vill du också vara med? 

Vi vill göra de här dagarna tillsammans med dig. Därför är vi extra nyfikna på hur du skulle kunna vara med och delta – exempelvis genom aktiviteter, innehåll och erbjudanden.


Kontakta Fredrik för att delta

Ta kontakt med Fredrik Placht Lundkvist som är vår koordinator. Du når honom enklast på telefon 070-471 35 51 eller via mail fredrik@norrastationsgatan.se.