Stort intresse vid säljstarten av Einar Mattssons projekt Haga Nova

Första säljetappen av fyra gick av stapeln den 15 maj och intresset kring Haga Nova har varit stort. Hela 56 av de 59 lägenheter som hittills har släppts är redan bokade och vid säljstarten hade över 10 000 intresseanmälaningar registrerats. Redan i höst kommer nästa etapp med ca 60 nya lägenheter.

Inför säljstarterna finns det möjlighet att besöka Einar Mattssons visningslokal på Högbergsgatan 97. Där kan du titta närmare på en utställningsmiljö samt även prova att uppleva Haga Nova genom en virtuell rundvandring.

– Informationsträffarna var något som var väldigt uppskattat bland våra kunder. Många kommenterade att de tyckte att inredningen höll en hög standard och att det var spännande att testa den virtuella rundvandringen. Kunderna fick se det uppbyggda showroomet, ta del av material och i lugn och ro få svar på sina frågor och utrymme att tänka över sitt beslut. Inför den andra säljetappen kommer vi införa dessa informationsträffar igen, allt för att kunden ska känna sig trygg med sitt köp, säger Sandra Silverstrand, projektutvecklare för Haga Nova.

Haga Nova

I den nya stadsdelen Hagastaden uppför just nu Einar Mattsson 275 bostadsrätter i projektet Haga Nova.

Hagastaden kommer inrymma 6 000 bostäder och 50 000 nya arbetsplatser när området står klart. Området kommer ge en väldigt urban känsla med närhet till både storstad och natur.

Bostäderna i Haga Nova är skräddarsydda för det urbana livet. Nyckellöst system till alla dörrar, golvvärme, färdiginredda garderober, stora försterpartier och påkostade materialval är kännetecken för projektet. En populär bonus blir övernattningslägenheterna för tillresta släktingar och vänner.

På einarmattsson.se/haganova kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.