Save the date – 25 maj

Dags för årets skönaste lördag på Norra Stationsgatan 25 maj!

Här kommer löploppet Kids Street Run att gå av stapel som vi i år gör tillsammmans med Världens barn. Under dagen visar vi upp området, öppnar upp visningslägenheter, har foodtrucks och aktiviteter för stora och små. Ta del av det framtida området eller bara slå dig ner en stund i vår sköna miljö. Välkommen till Norra Stationsgatan den 25 maj.

 

Kids Street Run och Världens Barn

Nu är det snart dags igen! Stockholms roligaste löplopp för barn flyttar ned från taket och blir Kids Street Run. Vi är väldigt glada och stolta över att vi i år inlett ett samarbete med Världens barn! Under hela dagen kommer vi att samla in pengar till deras verksamhet – och barnen som springer Kids Street Run kommer få särskild information om hur barn har det i andra delar av världen. Alla barn som är med och springer Kids Street Run får som vanligt en medalj och i år även ett personligt diplom från Världens Barn.

 
NSG-25-Maj-Visningslgnht-2-1920x1080px-resize-1024.jpg

Visningslägenheter

Norra Stationsgatan kommer att bli hjärtat i Hagastaden. Den 25 maj öppnar vi upp våra visningslägenheter hos Einar Mattsson, Ikano Bostad och Veidekke. Välkomna!

 

Vi ses den 25 maj!