Norra Stationsdagen bjöd på upplevelser, 18 grader och sol! 🏃‍♀️🍁☀️🏃‍♂️

Tack alla ni som deltog under Norra Stationsdagen denna klara höst-dag i 18 gradig värme. Det blev nytt rekord av antal anmälda barn till Kids Top Floor Run, uppträdande och kramkalas med barnens favoriter Musse och Helium, ansiktsmålning, ballongknytning, foodtrucks och fina visningslägenheter! Tack alla fina barn och föräldrar!

 
Thumbnail KTFR.png

Tack för att ni kom och var med på vår afterwork! 🍁🥂

Skön musik, härliga drinkar och antipasto! Vår afterwork föregicks av branschseminarium, även det på Haga Bottega. Här kommer några bilder från kvällens afterwork. Ett stort tack för att ni kom, vi ses snart igen!

Läs mer →

 

Tack alla ni som deltog i höstens branschseminarium och afterwork!🍁🎤

Ett stort tack till alla medverkande. Särskilt tack till talarna som inspirerade till kunskap och nya perspektiv på hur digitaliseringen förändrar konsumtionsvanor och hur butiker och handel utvecklas. Diskussion fördes kring hur frågorna fortsätter vara en del i utvecklingen av Hagastaden och Norra Stationsgatan.

Läs mer →

 

Tillgänglighet och komunikation

Norra Stationsgatan kommer att ges suverän tillgänglighet. Härifrån kommer du lika lätt kunna ta dig till andra sidan staden såväl som till Arlanda med kollektivtrafik eller på annat sätt. 

Läs mer →

 

Stockholms nya knutpunkt växer fram

Här hittar du mer information om marknadsförutsättningar, koncept och inriktning för Norra Stationsgatan. Läs mer om vårt område i etableringsguiden.

Läs mer →

 

Cykla i vårt område

Bästa sättet att upptäcka staden är med cykel. I vårt område kommer det finnas breda cykelgator, gott om cykelparkeringar och redan nu finns det flera cykelaffärer som erbjuder reparation, försäljning och fin service.

Läs mer →

 

Tack alla ni som kom och gjorde Norra Stationsdagarna till en fest!

Här är exempel på det fina engagemang vi fått tagit del av från olika aktörer i området under Norra Stationsdagarna 3-5 maj.   

Läs mer →

 

Stockholm Gallery District

I vårt område finns Stockholm Gallery District. Under våren har du möjlighet att ta del av många intressanta utställningar.

Läs mer →

 

Ett stenkast från Torsplan bakar Oscar tårta till Lady Gaga

Historien bakom etableringen av välrenommerade Haga Tårtcompani & Bageri i området kring Torsplan med ägaren Oscar Målevik i fokus.

Läs mer →

 

Academic Work utökar i Hagastaden

Novi Real Estate har tecknat ett långsiktigt avtal med Academic Work om 2 673 kvm högst upp i den anrika fastigheten Städet 9, tidigare Vin- och Spritfastigheten vid Hagastaden.

 

Nya Hagastaden börjar fyllas med liv

Norra Stationsgatan håller på att förvandlas från en blåsig ytterstadsgata till en myllrande boulevard. De första Hagastadsborna är redan på plats och tidningen "Vi i Vasastan" skriver om utvecklingen i området.

Läs mer och OSA →

 

Haga Bottega kommer till Hagastaden

Från koncernen Stockholm Krogbolag som bland annat driver Tennstopet, Kommendören, Vassa Eggen och nyöppnade Tako kommer nu restaurangen Haga Bottega till Hagastaden med ett italienskt och medelhavsinspirerat tema.

Läs mer →

 

Upplev

Norra Stationsgatan är Stockholms nya kontrastrika stråk. Lev, arbeta och må gott i en ny skön miljö.

Läs mer →

Om Norra Stationsgatan

Norra Stationsgatan utvecklas nu snabbt med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Läs mer →

Att bo och leva

Gamla stenstaden i Vasastaden möter nya Hagastaden och skapar en härligt levande plats.

Läs mer →

Hitta hit

Bekvämt placerat precis där Norrtull och Karolinska möts - I hjärtat av Hagastaden.

Läs mer →