Våra grönområden

Grönområden är stadens lungor och vad kan vara härligare än att byta storstadspulsen för en stund och njuta av en lugn stund i grönskan, mitt i staden

Läs mer →

Stockholms nya knutpunkt växer fram

Här hittar du mer information om marknadsförutsättningar, koncept och inriktning för Norra Stationsgatan. Läs mer om vårt område i etableringsguiden.

Läs mer →

Cykla i vårt område

Bästa sättet att upptäcka staden är med cykel. I vårt område kommer det finnas breda cykelgator, gott om cykelparkeringar och redan nu finns det flera cykelaffärer som erbjuder reparation, försäljning och fin service.

Läs mer →

Tack alla ni som kom och gjorde Norra Stationsdagarna till en fest!

Här är exempel på det fina engagemang vi fått tagit del av från olika aktörer i området under Norra Stationsdagarna 3-5 maj.   

Läs mer →

Stockholm Gallery District

I vårt område finns Stockholm Gallery District. Under våren har du möjlighet att ta del av många intressanta utställningar.

Läs mer →

Ett stenkast från Torsplan bakar Oscar tårta till Lady Gaga

Historien bakom etableringen av välrenommerade Haga Tårtcompani & Bageri i området kring Torsplan med ägaren Oscar Målevik i fokus.

Läs mer →

Academic Work utökar i Hagastaden

Novi Real Estate har tecknat ett långsiktigt avtal med Academic Work om 2 673 kvm högst upp i den anrika fastigheten Städet 9, tidigare Vin- och Spritfastigheten vid Hagastaden.

Läs mer →

Nya Hagastaden börjar fyllas med liv

Norra Stationsgatan håller på att förvandlas från en blåsig ytterstadsgata till en myllrande boulevard. De första Hagastadsborna är redan på plats och tidningen "Vi i Vasastan" skriver om utvecklingen i området.

Läs mer och OSA →

Haga Bottega kommer till Hagastaden

Från koncernen Stockholm Krogbolag som bland annat driver Tennstopet, Kommendören, Vassa Eggen och nyöppnade Tako kommer nu restaurangen Haga Bottega till Hagastaden med ett italienskt och medelhavsinspirerat tema.

Läs mer och se bilder →

 

Upplev

Norra Stationsgatan är Stockholms nya kontrastrika stråk. Lev, arbeta och må gott i en ny skön miljö.

Läs mer →

Om Norra Stationsgatan

Norra Stationsgatan utvecklas nu snabbt med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Läs mer →

Att bo och leva

Gamla stenstaden i Vasastaden möter nya Hagastaden och skapar en härligt levande plats.

Läs mer →

Hitta hit

Bekvämt placerat precis där Norrtull och Karolinska möts - I hjärtat av Hagastaden.

Läs mer →